Gebakken Kippenlevertjes

Benodigdheden
500 Gram kippenlevertjes
1 Ui
2 Teentjes knoflook
200 Gram spek
Tomaten ketchup
Ketjap (manis)
Kookroom
Zout en peper naar smaak
Braadboter
Bereiding
Was de kippenlevertjes, verwijder de zenen en losse stukjes en snijd ze kleiner indien nodig en dep ze droog
Snipper de ui niet te fijn en snijd of pers de knoflook
Snijd het spek in blokjes
Bak de ui en knoflook ongeveer 2 minuten aan
Voeg dan de spekjes toe en roer even goed door en bak deze ongeveer 5 minuten mee
Doe dan de kippenlevertjes erbij en blijf vooral goed roeren, voeg eventueel nog wat braadboter bij
Als de kippenlevertjes mooi bruin zijn voeg dan een flinke scheur tomaten ketchup toe en roer dit goed door de kippenlever massa en ook een scheut ketjap en goed door roeren.
Voeg dan een klein scheutje water toe en roer alles weer goed door elkaar.
Neem dan de pan van de warmtebron af en voeg nog een scheutje kookroom toe en roer deze goed door de massa.
Lekker met vers stokbrood en salade.
EET SMAKELIJK
Maak jouw eigen website met JouwWeb