Chili con Carne

BENODIGDHEDEN:
500 Gram gehakt
2 Uien
2 Teentjes knoflook
3 paprika's (rood, geel, groen)
2 Blikken bruine bonen of chili bonen
1 Zakje chili con carne kruiden
1 Blikje tomaten puree 140 gram
3 Spaanse pepers (of meer voor pittig)
BEREIDING:
Snijd de uien grof en pers de knoflook uit in een klein schaaltje
Snijd de pepers in kleine ringetjes, met of zonder de zaadjes
Was de paprika en snijd deze in dunne schijfjes
Fruit de ui en knoflook op middel hoog vuur glazig en voeg dan de gesneden peper toe.
Voeg dan het gehakt aan de ui massa toe en bak deze rul en bruin.
Maak het blikje tomaten puree open en voeg de inhoud toe aan het gehakt mengsel met ook een zelfde hoeveelheid water en roer alles goed door.
De chili con carne kruiden bij het gehakt mengsel voegen en ook weer goed door.
Voeg dan de gesneden paprika toe en laat alles ongeveer 20 minuten gaar worden.
Voeg als laatste de uitgelekte bonen toe en laat deze nog even warm worden in de massa.
Serveer met vers stokbrood en/of met sla
EET SMAKELIJK
Maak jouw eigen website met JouwWeb